Heminredning – Ge en unik nytt utseende till ditt hem

Med så många val av heminredning att välja mellan, den viktigaste faktorn är att göra det bekvämt för dig och glad. Naturligtvis är det viktigt för dig att ha en attraktiv och inbjudande hem för dina vänner och besökare, men du är den som betyder mest. När allt kommer omkring, bor du där!

Färg är en mycket viktig faktor när du väljer din heminredning. Rika nyanser såsom vinrött, marin, grönt och rustikt färger tenderar att göra ett hem är varm och mysig, medan ljusare nyanser skapa en öppen och luftig atmosfär. Rött, svart och guld som vanligen används i asiatiska heminredning är mycket djärvt och perfekt för dem med starka personligheter som vill att deras hem för att göra ett uttalande.

houzz.com

homestyler.com

Land heminredning och liksom västerländska stilar använder en hel del av de rika och rustika färger. Tuppar, cowboy väggbonader, trä västra speglar och ljusstakar alla tenderar att ha dessa nyanser i dem. Dessa varma nyanser är också ofta används i västerländsk stil mattor, land hushållspapper, gardiner och kapslar.

De lättare, svalare nyanser ovannämnda används ofta i klassisk dekor samt sjaskig stil. Med klassisk inredning, linjerna är vanligtvis lugnt och stilrena, med möbler som sträcker sig från vitt och linne till beige och bruna toner. Ljusa lampor, mattor och gardiner används ofta i denna inredning. Ibland väggbonader innehåller djärvare nyanser för att lägga en intressant färgklick.

Ljus och luftiga färger används också i sjaskig stil dekor. Det finns flera stilar av shabby chic, men de flesta använder ljusa möbler och accenter med en bekymrad eller sliten finish. Delikat blommönster används i gardiner och väggbonader, tillsammans med eleganta nödställda yta ljuskronor, ljusstakar, stativ och speglar anläggningen. Shabby chic look är romantiskt och charmiga.

Naturligtvis, vad du känner dig bekväm med är bra. Om en eklektisk blandning av dessa stilar är vad du vill, gå för det! Jag har sett hem där varje hörn av rummet hade sitt eget tema – nautiska i ett hörn, porslin dockor i en annan, med en total land tema. Det var absolut en otrolig! Så när det kommer till kritan, användning oavsett stil av heminredning gör dig lycklig. Dina gäster kommer att älska det också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *