Populära Val av Heminredning Fabric

Valet av tyg spelar en viktig roll i din heminredning; Därför måste du välja noga med hänsyn till inte bara den övergripande stilen i ditt rum, men tyget egenskaper också. Om du använder fel sorts tyg för din tränare eller draperier, kan det förstöra hela utseendet. De vanligaste typerna av heminredning tyget kan eller kanske inte passar ditt hem. Följande tips bör göra det lättare för dig att göra ditt val.

Silke

Silk är ett lyxigt val för heminredning tyg. Det är dyrt (såvida det inte är fejk) och vacker; många människor bara älskar det. Eftersom heminredning tyg siden kan se ganska tung i utseende och är inte lämpligt för många saker.

Om du vill använda silke för dina draperier, med alla medel göra det. Bara vara säker på att den färg du använder är inte så mörkt, annars effekten kan vara överväldigande. Silk är bäst för draperier när den är i ljusa färger.

Silk fungerar bäst som tyg heminredning för sovrum uppsättningar. Inte bara sidenlakan känner trevligt, de ser också bra att lägga till en sinnlig touch till ditt sovrum. Silk är ganska snygga, men användbara heminredning tyg.

Velvet

Velvet är ganska knepigt tyg att dekorera med. Även om det kan se bra ut i vissa hem, kan det också ser ganska ful i andra. Det beror på den övergripande planen för heminredning. Som regel, ser trevligt klädsel och som draperier sammet endast i ett hem som strävar efter att viktorianska utseende.

Men om du ändå vill använda sammet som heminredning tyg trots ditt hem inte har en viktoriansk utseende, kan du göra det med tanke på ett par saker. Velvet bleknar lätt när de placeras i solljus, fläckar är svåra att ta bort från den, och den har också en tendens att locka ludd och smuts.

Bomull

Om det någonsin var en heminredning tyg som fungerar bra i någon form, är det bomull. Precis som bomull fungerar bra för kläder, så det fungerar också bra för alla typer av heminredning. Använd den som klädsel för möbler eller draperier. Det kan lätt rengöras och kan blekna-resistent.

Övriga heminredning Tyger

Om du vill använda någon annan typ av heminredning tyg, är det klokt att göra en webb forskning på det och jämför det med andra typer. Bortsett från Internet, kan du få nödvändig information i heminredning tidningar. Oavsett val du gör, bara se till att heminredning tyget du har valt är passande i ditt hem stil harmoniskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *